Zaloguj się przez Facebooka! Zarejestruj się!

+radekmichalowski

Gotowana Klisza
klisza nie droższa jak 2zł, wygotowana, załadowana, naświetlona...



gotowana klisza,
jakas tania, nie mam w zwyczaju dawac za film więcej jak 2zł


komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować.

Jeśli nie masz jeszcze konta w digarcie, załóż je lub zaloguj się Facebookiem!
 
Zaloguj się przez Facebooka! Załóż konto w digart.pl Zaloguj się do digart.pl
~violeq    26.03.2011 @11:05:26
Zajebiscie to wyglada
_______
...Żeby poznać człowieka trzeba go zaakceptować w pełni...
~mariemancini    12.03.2011 @22:52:59
łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał, łał,

jak to zrobiłeś?!
to znaczy w czym gotowałeś tę kliszę? i jak ją suszyłeś?
normalnie cudy nad cudami, piękno nad pięknami.
~Katrin    05.08.2010 @14:01:42
udany eksperyment kulinarny : ) uwielbiam te zdjęcia.
~PATRASZEWSKI    07.06.2010 @12:58:22
Doskonały obraz, cała galeria tych przepałów jest doskonała.. Tak sie poszerza horyzonty..pozdrawiam
~CafeLatte    06.05.2010 @01:06:28
fajoskie efekty dała taka klisza
© 2001-2017 Grupa Onet.pl SA - digart.pl v.6
RSS Wszelkie materiały i wypowiedzi zamieszczone w serwisie należą do ich autorów. Grupa Onet.pl S.A. i zespół digart.pl nie odpowiadają za ich treść.
strona główna | regulamin | zasady korzystania | faq | załoga | RSS | reklama | kontakt